I love you

by Mr bublers on 11/24/2013

image

Semalam patutnya cari belangkas, tapi lepas amik Fadhil tu nampak dah kilat kat langit..  nampak sangat la burn aktiviti ni.
Kami gerak p Klang ja la, call si Firdaus, dia pun datang kejar la dengan 4wd turbo dia tu… 
Sebab dah terlajak di depan, aku drive terus ke Tanjung Harapan, singgah la cekidout kot ada belangkas roasted, walaupun dah boleh agak tadak, aku redah ja.
image

Memang tak ada la, so aku melantak ikan sekor, nasik 2, ayaq nyok 2, paw lagi separuh ayaq nyok Fadhil. Depa tak makan.
Tiba time lepas bayar, nak balik, awek yang tadi datang order tu duduk dengan geng.Jerit jerit “I love you”.

Tu ja nak crita, tadak apa apa…

Regards,
Bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Friends (1 of 11 articles)