Aura positif

by Mr bublers on 10/25/2013

Hari ni hari dimana aku block kawan lama aku sorang ni kat facebook. Lama sangat aku kenal.
Block eh..  bukan unfriend eh?
Ya la..  block la…  aku main redah ja block semua semua

yang aku rasa semak otak.. termasuk juga yang jenis kuat dengki.
Alasan aku mudah…  macam zaman dulu dulu kita dipesan pilih kawan.. facebook ja pun..  so be it la kan…  nam pun friend list..  bleh la sort & pilih kan?

Aura positif / negatif ni kalau nak confirmkan is sangat mudah la kot.
Feel negative aku sangat kuat during the absence of anak aku kat rumah.
Budak budak memang sangat positif l kan..  terbang pun boleh..  tak ada apa yang tak boleh. Feel tu kalau ko melayankan ke-positif-an dia la kan…  kalau tercongok baca blog DAP, Komunis & etc memang ko disemai dengan rasa yang tak elok la kan .. chai chai segala bagai.

Imagine keliling ko asing timbulkan “masaalahnya” setiap kali ko kluar idea…  obvious la tak membantu…  dan dengan perkataan “masaalahnya” tu pun dah cukup membantutkan perkembangan idea.

Ramai lagi spesis ni…  ada yang natural..  ada yang terpengaruh dengan sekeliling.. 

Apa pun..  ni hidup korang..  tentukan la sendiri..  tak ada betul tak ada salah mana pilihan ko nak buat…  hak sendiri..

Regards,
Bublers yang tulis ending tergantung

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy, Family (24 of 483 articles)