Maybank tengok gaji

by Mr bublers on 10/10/2013

Haritu aku ada pegi KWSP, nak buat pengeluaran untuk bayar duit hutang rumah guna KWSP.

Aku ke Maybank Cyberjaya, depa cakap nak suruh Damansara Damai antarkan profile aku ke Cyberjaya. Tak jalan ….

Aku walk in hari yang Pak Mertua aku arwah bebaru ni … aku mintak courier ke rumah aku document yang aku perlu …

Tadi pagi ada call masok, dari Maybank Damansara Damai .. sorang pompuan India sembur aku .. cakap aku tak collect document.
Aku cakap la .. kan suruh courier .. (tak yah la nak sembur aku) .. tetiba .. cakap ada document nak kena bawak la .. hantar la .. (nak cover muka sendiri) aku sound la, yang aku dah cuba semua perkara yang aku sebut atas tadi ..
Tiba tiba… fuyoh ! cakap omputeh …. alamak aih .. aku diam kejap .. bagi dia seronok … then kena henjut balek bahsa omputeh …
Tak pasal pasal .. dia kluar soalan … eh dulu beli harga sekian sekian … then check bayar bulan pun ok & etc … fucker .. ko bukak profile aku apesal .. nak tengok income ? Silakan .. ada hari memang patut pun nak bongkak dengan manusia macam ni …

Dah puas mentelaah acc aku .. baru dia cakap dia cuma perlukan date agreement (which dia memang ada semua tu) …

Aku turun .. mandi .. mintak wife aku carikan balek document .. call India tu balek .. bagi tarikh yang dia nak .. then dia cakap nak antar ke Cyberjaya .. siap bacakan alamat ..
Fuck la .. antar la kemana mana pun Cyberjaya ni .. selagi dalam jangkauan aku .. dan tak semak macam korang sudah la ..

Allhamdullilah application aku ni sebab perancangan kewangan .. bukan pada kekangan ..

Regards,
bublers yang comel mata kedip kedip

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Business, Rubbish (6 of 104 articles)