Memperlahankan diri sendiri

by Mr bublers on 10/8/2013

Aku taip & padam berkali kali macam biasa .. mula nak tulis stye Anda Kamu segala bagai .. :p

Nak bagitau benda simple ja ….

1) Setiap kali kamu memeriksa kesalahan orang lain, itu bermaksud kamu berhenti perjalanan sendiri seketika. Masa tidak menunggu kamu.
2) Memperlahankan perjalanan orang lain, bermaksud kamu akan memperlahankan perjalanan sendiri seketika. Kamu seorang tidak dapat menahan satu dunia ini berputar.
3) Maki hamun yang lain sedang laju cuma akan menyiksa perasaan dan jiwa anda sendiri, tiada siapa yang peduli.
4) Menyanyi lagu “Kalau aku kaya – nyanyian Altimet & Awi Rafael” tidak akan membuat apa apa kekayaan pun sebab tiada usaha didalam nyanyian :p

Item no 4 tu saja aku taruk sebab aku tak tau apa nak cakap, malas nak menegur, semua macam Inspector Gadget jalan guna kanta, cuma nampak apa yang sejengkal depan muka & terlampau focus pada hal remeh, jalan tercari cari.

Biaq la bagi langgaq dinding dulu .. esok pecah kanta tu tau la nak tengok luas sket.

Regards,
bublers yang hensem macho lagi menawan hati wanita di luar sana.

p/s : ni blog aku, aku punya suka la nak tulis, kalau tak suka, p buat blog sendiri & invite aku baca kalau aku ada masa.

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy, Friends, Rubbish (29 of 483 articles)