Twitter?

by Bublers on 05/26/2013

Twitter?

Wow, lama betoi aku tak update blog, memanjang dengan instagrate, itu pun nasib baik lah, else aku tak ada apa apa yang nak dikongsi.
Sorry selama ni aku away, banyak hal yang jadi, majoritinya yang baik baik saja … Allhamdullilah.

Gambar ni ? haha! sekor nama Twitter…. sekor lagi nama Tweeter ok ?
Ini ayam, bagi yang tak pernah tengok Ayam yang hidup .. ini Ayam .. nama glemernya .. Ciken.

Dah lama pikir nak belikan ciken warna warni untuk Eb, just recently baru jumpak. Kebetulan masa aku lepak dengan kawan aku di Bangi, ada pet shop kat situ.
Aku dengan muka menahan geli hati, masok ke kedai tu dok pikir nak tanya “Ayam warna warni ada ka ?” Aku memang expect yang aku akan kena bahan dengan tuan kedai.

Sekali aku toleh …. damn !! ayam dok dalam sangkar burung … argkh .. Ayam !!

Yang ada ni semua yang kluar sendiri dari sangkar .. sekor jantan .. lagi 3 semua betina.
Aku post kat instagram .. macam macam soalan aku dapat .. damn .. serious aku rasa kesian kat kawan kawan yang haram tak pernah tahu wujudnya ayam warna warni ni ..

Disebabkan aku rasa macam nak g beli roti untuk breakfast .. aku nak berhenti sini .. nanti kalau aku nak sambung .. aku sambung .. tak ada beza sangat pun .. bukan ada readers sangat … lama gila aku tinggalkan blog ni …

I’m back …. for now ..

Regards,
/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Instagram Pictures (38 of 250 articles)