Last minute

by Mr bublers on 03/17/2012

image

Banyak gila benda last minute yang dok kena tadah….

MARA panggil interview last minute
Ni ntah kalau jadi training…. 10 hari… pun akan diapply last minute..

UAM access mampos last minute… update omega aku pun sure last minute nanti… mampos aku nak update apa sangat nanti.. semua keja off record…

Dapatkan job pun last minute…
Qush panggil pun last minute… deal tarikh pun last minute… cari pricing lesen pun last minute…. deal payment pun belom…. damn…

Tahu ip tak jalan ngan 2nd floor pun last minute lepas aku pindahkan “server” naik

Aku ada hari ni dengan esok ja nak settel semua ni…. skang aku lom tido…

Kasut dah jahanam ni…. duit lagi… tengok ah… beli kasut last minute kot…

Regards
Bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy (284 of 484 articles)