Kocek kau dan kocek aku tak sama

by Mr bublers on 03/13/2012

image

Yang dalam poket aku tak semestinya sama dengan apa dalam poket korang.
Lawa kan gambar? Ni satu daripada 4 untuk full view.
Kena tarik lagi 3 kali untuk nampak keseluruhan. Tiap pandangan menjadi lain bila berserta dengan apa icon yang ada.
Tak banyak bleh nak taip…. tak semua boleh cerita… yang cerita cuma gambar yang korang nampak.
Gambar yang korang nampak semua cantik cantik je… kalau idak… uduh la blog aku.

Nanti aku nak kena proceed 2nd blog aku. Tapi tu biarlah sekadar blog menyimpan sempadan kenangan sebelum aku jadi tua dan nyanyuk nanti.

Regards
Bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy, Family, Friends (287 of 484 articles)