Marlboro berwajah baru

by Mr bublers on 03/12/2012

image

Dulu kalau mak up moto… buat putih dengan burning red yamaha dah bleh mengaku Marlboro…
Skang Marlboro dah tak putih… dia guna dark silver… kejadah … hahahaha
Apa yang aku marah sangat?  Tadak apa efek ke aku pun… ni pun dok pikir rokok letrik lagi… tapi aku kena betulkan diet dulu… kena semangat waja melawan nafsu makan.. badan naik nokk… nanti mak gemok takde laki nak dengan mak nok….

Regards
Bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy, Family (288 of 484 articles)