Lokasi baru pejabat MARA Kuala Lumpur

by Mr bublers on 03/7/2012

image

Banggunan macam lawa dari luar.. aku blom masok lagi dalam… baru pukoi 1pm kot mana ada manusia kat dalam.

Appointment aku pukoi 2pm, satgi masok kalau kena tunggu lama sah aku buat post baru khas untuk menyumpah, hahaha.

image

image

Macam yang nampak, Lorong Medan Tuanku 1 berdepan dengan Maju Junction ni parking tak ada. Teruk berjalan jauh kalau nak parking. Sblom masok dah berpeluh peluh, rosak abeh image segak segak sapa yang datang. Perfume bau macam longlang dah bu the time cecah pintu masok MARA ni

Semenjak aku pegi ke PUNB aritu, terlintas dalam pikiran aku… macam mana pekerja makan gaji nak faham apa yang diperlukan untuk peniaga. Derang sendiri hidup dengan risiko paling minima… makan gaji ngan gomen.. berharap pencen… aku hairan macam mana peniaga dengan pekerja pekerja ni boleh kompromi dengan fahaman berbeza ni.

Aku ada lagi 45minit sebelum 2pm. Apa aku nak buat ni… makan?

Kang terserempak pekerja MARA sure aku interview pasal soalan atas ni kang… hahahaha

Regards,
Bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy, Business (291 of 481 articles)