Dalam banggunan MARA

by Mr bublers on 03/7/2012

Aku tak ada apa sangat nak boleh update sini…. cumanya dari tadi dah tahu yang derang ni confirm akan lewat.
Appointment pukul 2 serentak dengan waktu resume keja selepas rehat derang… sah sah la kan.
Nak bertanya kat kaunter bawah pun tak boleh… pintu kunci… tak ada manusia… wadehel….

Sesambil aku menaip ni aku dok mencari celah nak amik gambar… cam tak selesa plak amik gambar time camni.. satgi lain yang dapat.. muaahahahahaha

image

Ni apa yang aku bleh nampak kat luar la.. aku tak penah tahu plak pasal Ukhwah ni… tapi apakan daya.. itu ja yang aku bleh baca time ni..

Pompuan gemok yang menjengkelkan belakang aku ni patutnya akan blah dalam lima sploh minet ni…

Yang putih melepak kulit cam permukaan bulan dok berjiwang kat henpon depan aku ni dok ehek ehek lagi ngan. laki dia.

image

Yang kanan ni dok baca suratkhabar time tengah hari.

Ni masok lagi 3… yang ni lawa skit… terasa kerdil skang ni….

Dah la… segan nak menaip dah pun… lepas ni giliran aku

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy (293 of 484 articles)