Macam mana semua ni bleh masok poket aku

by Mr bublers on 03/5/2012

image

Hari ni kena mangkit awai… mat rap kat henpom aku ni jenuh nyanyi… wassap pun sakan…. skali dengan ayam alarm pun pulun.
Aku mai bancuh ayaq, aku tengok list of item yang dok dalam poket aku semalam masa balek.
LAGUMANA SEMUA MENATANG NI BLEH CELUIH MASOK POKET SLUAQ AKU NI!!!!
Macam macam kot masok seluaq …. tak tekejut kot… cumanya tak penah longgok skali macam ni…

Regards
Bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy, Business (299 of 484 articles)