Aa kejadah ntah…

by Mr bublers on 03/4/2012

image

Ntah hapa kejadah aku nak buat…
Ahad… mai opis…
Hahahaa aku nya phone ada problem ngan internal memory….
Aku mai dok godek telipon… ni tak wipe lagi.. tai cam ok dah fix aku taruk ni… app2sd …
Kena plak ngan aritu tukaq sd dari class4 ke class10 …
Ni memory utilization dari 80% turun sampai 40%…
Obvious gila sd aku lagi laju dari internal….
Tengok ah satgi cemana…. aku pulun ah satgi….
Lapaq ni…. aku makan roti ja ni….

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy (300 of 484 articles)