Movie Hantu Bonceng dibelakang tabir

by Mr bublers on 10/7/2011

Aku sebenarnya takde tajuk, aku bedal je la Hantu Bonceng. Takpe, karang aku taruk la link untuk Full Movie Hantu Bonceng kot korang nak tonton sangat.

Ni cerita Khamis bebaru ni. Hari ujan, aku lepak la kat area CyberJaya tunggu ujan reda.
Nak patak balek pun cam dah dekat sangat ngan opis kan, lepak je la.

Aku SMS member, aku tanya
“HP ujan lagi dak wei ?”
Logiknya dia tahu la kan aku kat area dekat dekat, sebab aku tak tanya “Cyberjaya hujan lagi dak wei ?”
Boleh pulak dia reply ngan aku
“Hujan lebat”

Aik ? sah sah aku nampak langit HP dari mana aku dok lepak tu, cuma nak tahu diantara jarak sejengkal tu patut ke idak aku redah.

Oklah, member nye pasal percaye je la buat masa tu kan.
Aku dok godek godek henpon, tengok weather la, update twitter la .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la ..update facebook la .. baca email la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. .. update twitter la .. dan selebihnya update twitter lagi.

Tau tau, aku g bukak Garmin, saja godek tang area trip log ni.

Dengan rasa muskil, aku cuba mengingatkan kembali apa terjadi …
Flashback – Sebelum Raya .. zasss

Engine memang dah teruk sangat kot, aku sampai tahap malas nak pegi opis, 2 minggu gak la, sampaikan bila aku pegi orang rasa cam tiap hari aku ada opis.

Aku singgah Sentul, situ je pun yang ade senang aku nak cari barang.

Aku g kedai biasa aku dok tukar tukar barang .. aku bershopping ala ala awek yang gegila banyak baju, tak pernah cukup apa yang dia dah ada, mesti nak lagi banyak.

Aku shopping ini .. ini dan ini …

Tu ja kot aku nak taip .. nak poyo meter ja pun .. aku dok kalut nak upload SQL bersepah ni .. dem .. korang layan la movie ni dulu ..

 

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Rubbish (7 of 59 articles)