Macam macam “ter” perasaan aku hari ni

by Mr bublers on 09/30/2011

Mengada ngada kot nak terharu terkedu terheran ter itu ter ini ..

Dari dulu lagi aku cam syok tengok si Sarimah tiap kali appearance dia kat mana mana.

Tadi pagi, aku dok layan henpon aku tengok email yang bersepah sepah ni, email notification twitter yang tak pernah aku nak baca bebetul, tetiba tangkap dua bijik mata ni .. melekap kat screen henpon aku .. sungguh aku tak caya …

Walaupun bukan ID personal aku .. tapi aku syok .. ada jugak awek ni relate dengan cabang cabang hidup aku .. wahahhaha

Wa minat ngan Sarimah, wa nyer pasal la kan .. kuntum ke .. bunga ke .. wa nye hal la kan ..

dem .. sanggup aku g korek tengok ID twitter dia ..

takde ape dah aku nak taip .. aku je syok sendiri .. tapi … dulik hape kan .. aku syok .. aku suke .. aku nye pasal la ..

Argkh .. takde ape nak taip .. aku syok .. tu je ..

 

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (20 of 74 articles)