Buat sitemap.xml secara manual

by Mr bublers on 07/29/2011

Bodoh ke hape aku nak taip satu satu file sitemap.xml

Sekadar note untuk diri sendiri, tadi aku generate guna tools di http://www.xml-sitemaps.com

Senang hidup aku .. ni la cemana rupanya kalau korang bukak http://bubhosting.com/sitemap.xml

 Pastu gatal plak taruk google plus button, jenuh aku membodek member member tekan ..

Korang kalau rajin, baik hati, ensem, lawa, anggun & bergaya .. boleh la tambah berjasa, sporting, hebat, canggih & baik hati dengan tulong aku tekan google plus nya button kat web aku ni ..

Hari ni, baru 11, aku harap korang dapat tolong +1 kan lagi ya .. TQ :D

Terima Kasih,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Business (11 of 47 articles)