inianwarhadi @ digi wwwow

by Mr bublers on 07/14/2011

Planning konon nak p lowyat, amik headset yang aku claim aritu .. aku gerak awal .. nak belajar naik train konon.

Sampai aku kat area KLPAC ni .. aku tengok maps, macam sebelah ni je pun stesen train Sentul, parking kereta .. berjalan kaki pegang GPS .. dem .. cam pagar dinding sekeliling .. jam daempat lebih .. kalau drive ke lowyat sure jam .. drive area Sentul ni pun bleh tahan gak.

Aku search tempat makan je la .. nak breakfast skali dengan lunch .. kang kebulor plak aku lepak dalam KLPAC ni ..

Sempat la aku amik gambar banggunan yang aku tak percaya masih wujud dalam area KL ni .. sebijik macam tempat Chainsaw Massacre cantas kaki tu .. pergkh .

Sebab aku sampai awai, aku p dok lepak tepi tasik dia .. fuh .. banyak betoi labi dalam tasik ni .. disamping ikan Kap ngan Itik dok berak bagi depa makan ..

Lepas Pak Kecik habaq depa dah sampai .. aku masok .. 1st aku perasan .. “apa tv gemok ni buat kat sini ? bukan ka tempat ni patutnya hebat ?” tempat orang glemer dok mai kot …

Naik atas tangga lucah tu .. (tangga pusing pusing .. bleh ngendap dari bawah, aku tak gamak nak amik gambaq) pakat dok amik gambaq kat signboard iklan Digi .. dem .. aku pakai Celcom … Dalam gambaq ni .. Kiri tu adik dia .. yang tak nampak tu adik dia .. yang dok menyorok tu pun adik dia .. yang ijau tu bini sepupu dia .. hat biru tu mak dia .. tepi biru tu sepupu dia .. yang sengih sakan tu pun sepupu dia ..amikkkk amik gambaq .. tukang amik gambaq pun sepupu dia jugak .. orang lain mai sepasang ja .. kami mai sekampung ..

Dalam post aku yang dulu dulu .. aku ada habaq aku listkan target dan sebab dah list sebagai target .. aku kena buat la .. salah satu tu .. “Smile more” sengih sakan ahhhhh pulun amik gambaq jugak .. kami buat sakai la amik gambaq .. semua dok tunjuk good .. kami pun nak tunjuk .. wahahhaha

Ada dua budak .. dok amik video .. bawak tiang lampu suluh, tang mana dia p pun aku dok tumpang lampu dia amik gambaq .. wahhaha dia dok jeling aku masa ni ..hampa tak nampak tuan tiang ngan tiang tu sebab dia dok sebelah aku .. wahahah

Panas kot .. gila apa .. ramai ramai dok camni ..

Dalam aku dok mengarut dalam ni .. ada papan besaq tulih nama nama artis la .. skali aku bleh dok mengarut cari nama nama pelik dan jakun .. ni antaranya ..

Bela Jin !

Wolf Man pun ada

Depa ni kenyang makan .. bangla dok mai sua benda makan sampai tahap nak ngaku kami posa .. sebab dah lepas Maghrib .. tak bleh nak muhong ah .. sebab ada satu waiter tu Melayu .. buat kantoi ja satgi muhong orang …

Sebab hangat sangat .. aku turun bawah p isap rokok .. aku dok tengok ticket ni .. bodo betui .. dah jemput pun kena ada ticket ka ..  dah la tunggu lama .. “movie” tak start lagi ni … dem ..

Ni gambaq kot la nak tengok cemana rupa dalam tu masa sblom penganjur ugut nak halau sapa dok amik gambaq & tak off henpon .. mati akai apa ….. dalam tu semua gila ngan twitter .. ngan facebook .. Ben AssSehari siap sempat update blog ngan android lagi .. apa ada hal ..

Haaaaa perasan dak . ada awek yang dok sebelah ni .. yang pakai skirt pendek tapi aku tak bleh bagitau kaler sebab satgi aku kantoi ?

Tu awek yang nyanyi hi hi bye bye .. dok jeling merata .. sakai apa .. dalam ni kan award blogger .. anti sosial ja semua .. sakai dok rumah update blog … mana ada sapa nak sembang ngan orang len …

Skip semua anugerah lain la .. aku paling syok masa ni ..

Depa dok cakap yang sponsor hadiah ni web hoster la apa la .. aku dok gelak .. kat screen tepi tu ada web inianwarhadi + logo bubhosting sebesaq besaqnya .. wahahhaha

Ni upacara pemujaan Digi .. depa amik gambaq ramai ramai ..

Yang ni .. dikala mana bila masa bintang mula berkilau .. zasss .. kena serbu wartawan ..

Masa dia dok kena serbu ni .. ada amoi sorang ngan bro Astro .. depa duduk tunggu kot ada wartawan nak cover cerita pasal award ni ..

Amoi tu siap tanya “sapa sini wartawan .. angkat tangan ..” dok tunggu kot ada nak interview dia .. kih kih kih .. mana p semua wartawan ? ni .. kerumun …


Hurm .. berat benda alah ni .. berat .. berat ……

Tu ja la kot gambaq yang aku sempat amik sebelum bateri aku habis sehabis habisnya sebab enable phone wireless router bagi sepupu sepapat pakai sepanjang kat KLPAC ni ..

Gambaq lucah tadak .. kalau ada pun aku bagitau tadak …. satgi kantoi …

Regards,

/bublers

There are 2 comments in this article:

  1. 07/27/2011Firdaus Shahnaz says:

    Pankreas! patutla beria suruh datang, tak habaq pun bubhosting yang host blog ni. cit..

  2. 07/29/2011Mr bublers says:

    akekeke, bukan pasal bubhosting .. sebab dia ni cousin aku … kang datang melenggang .. nak jawab apa kat pakcik sendiri hahhahaha

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (21 of 74 articles)