Keyword : Mazniezan

by Mr bublers on 06/17/2011

Dalam diam dulu aku dok komplen pasal nama sendiri.

Geram sebab kerap sangat orang salah sebut, salah panggil, salah eja & salah sebut sebab 4 beradik kami ada 1 nama sama : Mazniezan

Dah la tu, panjang plak nama bila nak tulis ..

Kebelakangan ni aku start ada masaalah dengan nickname aku, sebab nama syarikat ada appear nama aku. Susah la bila nak buat sales, diskaun sakan la kan ..

Aku balik dengan nama Iqram…. still .. Iqram Zain … nama pendek ..

Hari ni, aku tengok .. nama penuh Mazniezan Iqram Mat Zain, tak ada la masaalah apa apa pun, ok ja ...

Dan, harini jugak .. adik aku tunjuk yang Mazniezan ni memudahkan aku gegila .. aku google keyword Mazniezan .. bersepah kluaq ..

 

 

Regards,

/bublers <– still ? hahahhha

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (23 of 74 articles)