Delete data desktop

by Mr bublers on 06/13/2011

Aku ni ada perangai buruk suka taruk semua benda kat desktop, **perangai buruk newbies MAC .. semua taruk desktop**

Sebab haritu pindah seat, aku clear desktop nak kasi “bersih skit” dalam banyak banyak tu ada koleksi gambar anak aku, aku tak tau nak taruk mana, baik aku upload taruk dalam blog, esok esok bleh tengok lagi.

Dah besar budak kecik ni, muka dah start panjang dah tadi pagi aku perhati.

Kesian, dok hingus, jangkit ngan bapak … Satgi mama bawak g klinik …

Regards,

/bapak

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (24 of 74 articles)