Vote For iniAnwarHadi

by Bublers on 04/24/2011

Post ni tak ada apa sangat yang menarik untuk geng office aku.

Kalau dah tak menarik apesal taruk ? Taruk je la kan, bukan kena duit pun untuk aku buat 1 blog post menyebarkan link untuk vote dia kan :D

Haha, tak la .. jangan amik ati la .. aku memang perlukan korang tolong votekan untuk Anwar, terutamanya untuk video “BajetNyewwww” tu, untuk yang nak tegok posting asal, sila ke sini : http://inianwarhadi.com/2011/01/6-ewww/

Ini semua direct link ke Digi wwwow Awards page, harap yang membaca dapat klik dan vote Anwar Hadi

Entry Title : IniAnwarHadi
Category : Fave Malaysian Male Online Celebrity
Link: http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411120815091

Entry Title: IniAnwarHadi
Category: Must Follow Personality
Link: http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411161718897

Entry Title: bajetnyeewww
Category: Video of the Year
Link: http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411150657296
I say: THIS IS A MUST VOTE VIDEO OF THE YEAR

Entry Title: Inianwarhadi
Category: Blogger of the Year
Link: http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411121550347

Entry Title: IniAnwarHadi
Category: Top LOL (Humor)
Link: http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411161619367

Please do vote :D

Regards.

/bublers

There is 1 comment in this article:

  1. 05/4/2011Akmarwati Ab Rashid says:

    amboi..banyaknye link…hehe :)

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (29 of 74 articles)