Delete Facebook Account ?

by Mr bublers on 04/14/2011

Semakin mengarut, aku tak glemer la .. ada ratus ratus je dalam list “friend” … tapi bile fikirkan balek .. kejadah aku ade ratus ratus dalam list ni ..

1) Celah mane aku sembang ngan ratus ratus manusia ni ? banyak betol mase aku …

2) Kalau ye aku sembang ngan ratus ratus manusia tiap hari, memang kritikal sangat la .. aku wajib delete trus acc

3) Orang dok sibuk hal aku .. ke AKU YANG LEBIH LEBIH NAK SIBUK AMIK TAHU HAL ORANG LAIN ?

Kalau ada pakcik makcik aku yang emo bila aku remove nanti .. memang patut sangat pun tindakan aku remove tu hari ni .. dah teruk sangat terjerumus ke dalam hidup facebook ni ..

p/s : asal idea ni sebab aku dok tunggu cousin yang aku tak pernah sembang sorang ni remove bapak dia dari friend list .. hahahhahah

 

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (32 of 74 articles)