Beruntungnya anda

by Mr bublers on 04/10/2011

Sebab aku ngaji tak tinggi, aku ada satu perangai buruk ..  aku expect sapa sapa yang yang ngaji lagi tinggi dari aku ni boleh & mampu buat lebih bagus dari apa yang aku bleh buat.

Merungut ni satu subject yang diajaq kat pusat pengajian kot ? ramai gila yang ngaji tinggi suka merungut ..  *yang dok mengaji la ni pun kuat merungut*

 


Gila dia ni, aku tak mandi lagi ni .. ngan lom gosok gigi, dok gelak depan pc .. dem ..

** aku malas nak masuk dalam cerita politik, tukang merungut ramai …. sebab hidup sendiri tak best .. pastu dok komplen pasal hidup orang .. **

Segala cerita berbaur politik yang mengarut hanyalah satu lagi agenda politik melekakan anda dari memajukan diri sendiri, stop mengarut-ing hahahah !!!

 

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Rubbish (17 of 59 articles)