Main Kuda

by Mr bublers on 03/19/2011

Ingat dak benda haram ni ?

Aku bukan nak cakap pasal mesin kuda sangat .. saja aku teringat mesin kuda bila tengok video budak kena tibai dengan mak sebab lepak CC.

Paling best, bila tibai sambil tanya pastu cakap “jangan jawab !!” gile beb .. saiko budak.. dah la pedih kena tibai, pening nak pikir plak .. haahah

Tapi ok la ni .. kalau time aku dulu ada camera camni, korang dah menangis (seriously, aku berani jamin) dah tengok aku kena belasah, setakat rotan halus sebatang ni ape la sangat kan ..

Nasib badan la kan, sapa suruh tak g skolah ..

[fbvideo id=”155420257826085″]

Pada sapa yang gedik lagi nak layan mesin kuda ni .. ni hah download link, aku google tadi…. tengah download .. blom test lagi … kalau tak boleh guna .. nasib kita sama la kan ? dah tau benda tak elok lagi nak try

Download Mesin Kuda -> Download Here

** Damn .. aku dah check .. bukan setakat game kuda .. satu kasino die kasi ko …

Regards,

/bublers

There are 5 comments in this article:

  1. 03/19/2011Muhammad Faizal R. says:

    aku suka main kuda doposenn….konon2 kurang sket rugiii…hahahha…

  2. 03/20/2011Mr bublers says:

    hahahahaha
    esok kita kira plak .. 20sen ngan 50sen nya rugi cemana rasa kalau campo ngan masa yang spend .. haahhaha

  3. 03/21/2011Muhammad Faizal R. says:

    isk isk..tak pernah try lagik..siap bagi link lagi..mau ramai yang jadi kaki kuda…adeh tak de kaki boleh amik kaki kuda yer..hehe

    setakat tikam2 pernah le..takle sampai kena tikam2 orang tuh..hehehe

  4. 03/21/2011Akmarwati says:

    ni bukan faizal yg taip ek..salah guna id, tak tau plak kena register. main komen jer..baru pasan guna Pejal punya. sowiii…hehe..

    sian kat budak tu.

  5. 03/21/2011Bublers says:

    Login guna facebook pejal ahhhh ?

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (33 of 74 articles)