Album GambaQ

by Bublers on 02/5/2011

Berapa kali dah aku buat duplicate copy untuk gambar gambar kawen aku …

Ni dok atas satu hard disk yang bunyi bunyi lagi ..

Dah 2 bijik hard disk bunyi camni …

Nak isi dalam henpon cam gambaq lain, takut tak muat .. henpon aku ada 16GB ja ..

Gambaq kawen aku ada bersepah sepah, hard copy album ada dalam almari, nak letak luar kang rosak plak .. dibuatnya anak aku lukis lukis .. aduhhhh

Ni hah .. aku upload gambaq kat http://bub.my/wedding/

Aku tak tau kot menarik ka dak benda ni .. tapi kot sapa nak online album camni roger aku, pricing menarek nya …..

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (35 of 74 articles)