Bertumbuk di office

by Mr bublers on 02/3/2011

Memacam hal, lama dah tak buat keja gini,

Dulu kat opis lama, tak pernah pun jadi cam ni,

Bila dah pindah ke Cyber ni, memacam ngarut jadi,

Rempit la .. Bertumbuk la ..

Selalu jadi, tapi aku tengok je .. tak pernah plak masok campo, hari ni gedik, gatal .. padan muka …

Ni balik rumah, nak dukung Ebby pun tak boleh, sakit sangat …

Entah la, sengal sengal tangan ni .. bertumbuk ngan Faizal….

Haram jadah punya game, hijau kejap dunia aku tadi, kalau ada punching bag lain citer, ni tumbuk angin, rasa macam kita nak whack orang tapi ter-miss … deng …

Nak gak skali “terkena” kepala kawan kan .. mau bertumbuk betul nanti .. hahahah

Ntah, aku tak rasa nak habiskan tulisan ni, aku semakin menyampah dengan masaalah yang terhasil dari Facebook ni ….

Lain kali la aku update ….

/bublers

There are 2 comments in this article:

  1. 02/3/2011Pejal says:

    Aku pun tak hilang lagik..sengal2 nih…adehaiii….

  2. 02/4/2011Bublers says:

    sapa sengal ?

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (37 of 74 articles)