Senyum ala ala hot stuff

by Mr bublers on 02/1/2011

Lepas aku dok layan video Bob Parsons yang aku selit dalam post “Ini Anwar Hadi” .. aku tibai ja senyum kat semua orang …

Result ? fuhh .. aku cakap ngan kawan aku, Office aku ni semakin menjadi tempat yang sangat menarik, semua orang baik baik …

Aku kena maki .. hahahaah dikatanya aku yang berubah, bukan orang lain …

Betul la apa orang cakap, start dengan diri sendiri … ko senyum ngan semua orang .. semua orang akan senyum balek ..

Yang cacat cacat tak senyum atau maki hamun ko tu, abaikan .. takde salah dengan senyum .. tapi cacat la kalau maki kat orang yang senyum kat kita …

Cumanya sekarang .. ntah elok ke idak aku senyum .. aku gigi kecik .. kesan dari BRUXISM ni .. (nanti aku crita apa benda BRUXISM) ni kalau korang malas google…

So aku dok layan youtube, jumpak plak ada orang baik hati dok ngajar senyum ala ala hot stuff, pehhh camni dulu aku hot stuff la kan ? aku senyum camtu .. hahahhahahah

Layannnnnnnnnnnnnn Zasss !!

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Rubbish (35 of 59 articles)