Aktiviti Banjir Raya Cina

by Mr bublers on 02/1/2011

Ramai kawan kawan kat KL dok set dalam kepala otak yang diwaktu raya Cina, tadak apa yang menarik bleh dibuat …

Sapa kata ? masa ni la syok … balik kampung ? yang dok Penang cam aku . berebut ngan Cina tengah highway la kan … pakat perabeh duit sama sama ..

Yang dok Johor ? layan Jet Ski balek kampung … camtu ? hahahhahaha tak yah la .. buang masa semua ni .. ngam ngam naik minyak (harga) lak tu ..

Nak dapat 8 jam spend ngan family pun dah susah .. ni nak spend 12 jam dalam jem highway ?

Crap … ye la 12 ja dengan family .. tapi dengan muka moncong …  crap .. double crap …

Aku dok susun apa benda nak buat cuti raya cina ni … Mandi manda !!!

First aku rasa nak ajak kawan lama aku datang bawak anak anak mandi kat pool .. persedian kot banjir ? hahahah tak kot .. ni nak ingat balek zaman nenek aku cantik … nanti bini bini kitaorang dok semeja .. kenal kenal .. senang kami yang laki ni nak beronggeng ….

Kalau kawan kawan berdegil gak nak redah jam .. ni la list lokasi backup plan aku ..

Ulu Yam

[mappress mapid=”16″]

Sungai Congkak

[mappress mapid=”17″]

Templer Park

[mappress mapid=”18″]

Janda Baik

[mappress mapid=”19″]

Lain semua ni ok, Janda Baekkkk ni yang menakutkan .. nak bagitau bini pun payah …

Hampa semua p la redah jem .. bakaq minyak banyak banyak masa engine idle .. aku nak bakaq ayam & ikan kat tepi sungai …

Sapa geng berfamily yang rasa nak p skali, habaq aku .. sapa sapa join sapa sapa pun tak kisah .. janji bleh p syok syok …

Regards

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (38 of 74 articles)