1st Video blog

by Mr bublers on 02/1/2011

Sebelum aku nak mula dengan video blog, aku rasa patut aku start dengan taruk gambar statik aku dulu …

Tapi kan .. aku nak la boh elok elok ….

Nak kena mintak tulong kengkawan yang tangan steady amik gambar .. aku nak redesign rasanya blog ni …

Ntah cemana rupa .. pakai kemeja ka .. pakai t-shirt ka … tak pakai baju ?

Cadangnya vlog ni nak buat dengan http://www.shahabudeenjalil.com/ dia dah terlepas dah bab taruk muka sendiri .. aku ni ja …

Argkh ..  nak kena korek la pasal petua & khasiat layan vlog ni ..

Terus terang cakap, semua malas .. malas pegang buku, malasbaca, malas usung buku, malas usung pda .. skang ni nak orang ceritakan ja ..

Kalau buat mp3log, bunyi cam mengarut, sampai bila aku nak nyorok kan .. aku rasa buat vlog ni cukup menarik la ..

Aku dok tengok Gym depan aku ni,  kalau aku sendiri pun, aku malas nak pegang apa apa sambil berjogging atas treadmill ni ..

Post ni tadak apa menarik, cuma nak kasitau yang aku ada niat nak tukar design blog ni & mula kearah vlog ..  malas menaip ni .. keletak keletuk bunyi …

Keyboard physical pun dah nak akhir zaman .. semua on screen keyboard je … aku pun kena follow gak ni … tanak jadi cam dulu zaman nenek aku pun cantik, aku sentiasa biar orang buat dulu … kali ni aku nak terjun sama sama …..

Aku akan usahakan aku punya 1st video blog lepas ni …

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Rubbish (34 of 59 articles)