Semalaman dengan pelacur

by Mr bublers on 01/29/2011

Kengkadang ada tak elok jugak bercerita keburukkan diri sendiri ni…..

Aku harap sesapa yang kenal aku ni .. atau yang mana pihak yang terlibat dalam cerita ni tak bergelumang dalam dunia internet.

Kalau ya pun, biar la depa stuck kat facebook sudeh .. jangan dok galak jumpak blog aku ni …

Macam yang semua tahu, aku asal Penang, aku berkawan bermacam jenis orang, cumanya yang aku kawan majoriti tak berjenis ..

Dulu masa zaman bohsia bohsia top lagu 4u2c .. aku dok gila la lepak Tea-Dance kat KOMTAR tu sat, sebelum aku kena perambat pi sekolah kat Kedah nuh …

Masa tu ramai la kawan kawan, laki pompuan semua ada, yang jantan ni tak yah kawan pun takpa, hang ada pompuan sorang satgi ramai la mai menempek skali .. biasa la .. pendek kata .. p bekawan ngan pompuan sudah ..  semut & lalat akan mai hurung la satgi ..

2004, aku pindah mai KL, nak dijadikan cerita .. selepas beberapa tahun aku mai dok KL, aku balik Penang sat ..

Balik sorang sorang :D

Saja pi ronda belakang Hotel Malaysia atau yang terer skit depa tau jalan ni nama Leith Street .. biasa la ronda tengok bapuk buat terer ..

Fuh .. ada la awek sorang .. dok buat jambu … aku perhati lama lama .. laaaaaaaa kenai .. Burung Hantu nama dia .. aku pun berhenti la sat …

Dia pun dah lama tak jumpak aku .. aku pun lama tak nampak dia ..  aku dok dalam kreta .. dia mai .. kena paw rokok sebatang ….

Dalam dok isap rokok, dia ni punya la dok maki hamun .. habaq pasai Bar depan tu dok serve pelacur siam….

Bukan nak kata la .. tapi memang aku tengok lawa lawa sungguh .. hahahahahha

Pastu .. dok sembang lama lama .. dia dok maki maki lagi .. aku tanya la .. kalau yang sana tu siam .. yang melayu nya mana ?

Burung Hantu jawab : oh .. yang melayu .. aku … ina, linda, ani, ayu, & lisa

Sumpah aku terkejut, tapi aku tak mau kata apa apa, aku pernah berkawan ngan depa ni & patutnya hari ni depa ni masih kawan aku lagi ..

Aku pun tanya la kat mana port yang lain lain tu lepak ..

Burung Hantu pun bagitau la yang depa ni lepak kat Bar nama Orange …

Agak jijik bagi sesetengah orang nak menerima, tapi sini “kongkek tak bleh pegang” nya .. masuk .. cucuk tanam .. siram bunga .. blah .. semua deal dilakukan dengan ASAP, tadak pedih pedih .. hahahha

Aku pun drive la p sana .. aku sampai .. aku nampak satu motor ni .. aku kenai .. “ni moto Din ni” ….

Din ni ensem, ada cerita lawak pasal benda ni .. berlubang lutut aku jadinya .. nanti lain post aku cerita ..

So aku nampak moto Din .. ada India sorang dok baring kat moto dia .. sebab malam .. dan dia tu kelam .. aku tak nampak muka …

Dalam dok ralit aku tengok India tu .. ada sorang macam benggali ensem mai lari tumbuk tumbuk cermin aku …

Aku perhati muka …. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Din !!

Hahahah .. mabuk .. camtu la jadinya ….

Aku pun park .. aku mai dok tepi Din .. order Coke ..

Din : “Coke ja ? hang biaq betui ?”

Aku : “betui la ni Din .. hang nampak Coke kan …”

Din : “Apa ceritaaaaaaaaaaa”

Aku : “Aku tidoq rumah makcik aku .. kaver line”

Din : “Piiirah ang … bila masa pun …..”

Aku : “Oi Din, taksat aku nampak ada indu mana ntah dok lena kat moto ang …”

Din : “Laaaaa hang tak kenai dah ? tu Boy la ….”

Aku : “Oh ya ka ….”

Aduh ….. tu aku duduk ngan Din .. di depan aku ada sederet perempuan duduk atas kerusi .. sedang tunggu customer ….. dan majoriti depa semua ni dok lepak sesama dulu kat KOMTAR .. masa aku budak budak … adeh …

Life aku sekarang, walaupun tak sehebat korang kereta besar, bini besar … jauh lebih baik dari apa yang pernah aku lalui dulu ..

Tapi, tak ada kisah yang dulu ni .. aku tak mungkin sampai ke tahap ini, persinggahan untuk ke tahap akan datang …

Aku malas nak taip banyak banyak, kaki kebas ni .. dah tua .. seb baik kaki .. kalau jantung yang kebas .. duh ….


Kalau aku tak cukup baik sekarang .. aku harap tadak yang berhenti membantu aku .. kalau nak dibandingkan improvement sepanjang hidup aku ni .. dah jauh sangat dah ni .. cumanya tak semua benda aku nak boleh cerita .. sesetengah tu satu privacy yang dikongsi .. bukan hak aku untuk bercerita ….

P/s : Untuk yang berminat sangat dengan topic “membesarkan” dan “tahan lama” boleh tengok ni –> STIM sangat berkesan!

Read More :

  • Aku mintak maaf kalau tajuk post ni camni, tapi ni saja cerita lawak nak kongsi ngan kawan kawan. Last aku taip cerita ni semalam masa aku dok ...

  • Saja aku nak boh gambaq dia ni bagi semua tengok :D Ni Sheikh Mohd Faisal kawan aku dari Penang, Kalau nak kata kolot .. memang kolot dia ni ...

  • Dari kecik dipesan suruh pilih kawan. Pengamatan biasa, kita faham yang kawan kawan ni mempengaruhi salir alur hidup kita. Jadinya kalau kita ber ...

  • Wow, lama betoi aku tak update blog, memanjang dengan instagrate, itu pun nasib baik lah, else aku tak ada apa apa yang nak dikongsi. Sorry s ...

  • Start tadi aku dok layan tengok video mamat India sorang ni, menarik betul tengok video yang mempertontonkan topik yang tak pernah hilang dari zam ...

More in Rubbish (37 of 59 articles)