Ali Baba Haram

by Mr bublers on 01/28/2011

Melalut dari cousin aku dok buat video channel di youtube dan rentetan dari video blog Bob Ranson .. aku p sembang dengan Shahabudeen pasai benda ni. Kami mai pada satu pendapat yang sama, video blog and video news memang akan menjadi trend & kegunaan yang mudah untuk masa depan.

Asalnya duduk di kerusi tangan memegang mouse, pastu bawak notebook lepak depan tv, pastu kita mula jalan sambil membaca di smartphone.

Makin ke depan, kita makin malas, bukan malas .. cumanya cara kita semakin tak sihat … makin ramai yang punyai kesedaran .. dulu office cuma memerlukan pantry, sekarang demand lebih kearah gym & tempat bersukan.

Pengetahuan masih menjadi satu ketagihan, cumanya cara lama ni makin tak efficient. Aku sendiri disumbat dengan mp3 oleh si Musaab pada awal belajar tentang sales & video blog untuk self improvement.

Aku dapat tidoq awai semalam, bangun pagi ni notice dari facebook aku macam banjir, ada satu link Shahabudeen bagi yang sangat menarik ..

Pak Arab ni dok bercakap tentang manusia yang suka nak tunjuk keburukan orang memanjang

Yes kamu boleh mula dengan mengata aku tapi aku berharap kamu dapat sudahkan dengan menonton video ni :

Jangan lupa diri :D

p/s : http://www.meettheboss.tv ni satu ;agi link yang satgi sure aku akan lupa nak register & tengok full version ..

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Rubbish (38 of 59 articles)