metaporah vs pejal takpe

by Mr bublers on 01/25/2011

http://camelgraph.com

Ingat domain atas, aku suka web ni sebab dia bagi free theme, walaupun aku jarang jarang tukar theme.

Untuk yang suka kehidupan mudah, bleh trus download & guna.

Mana mana yang suka keaslian bleh la install untuk tumpang idea buat web lain.

Contoh web yang pakai theme ni .. bleh la bukak web Faizal.

Dari metaporah .. menjadi takpe

http://pejal.takpe.com


Selain dari theme, antara benda lain patut korang tahu, FTP client free ni .. tak yah dah cute ftp la .. commander la .. crap .. nak kena bayar sana sini..  layan ni –> http://winscp.net

Download .. sendiri figure out cemane nak pakai ..

FTP port 21 ye ….. hahahahhah

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy (378 of 484 articles)