Ini Anwar Hadi

by Mr bublers on 01/23/2011

Dari 1st video dia post, sampai ke hari ni, aku masih tadak teloq nak buat cam dia buat, jangan kecoh nak tengok teloq aku ada ka dak, hampa pun sama tadak teloq.

.

.

.

.

.

Dan jangan kata geng video blog ni gila, CEO Godaddy.com pun buat benda sama, gila babas kaya dia tu 30million domain registered kat company dia, aku yang sememang tahu profit jual domain ni memang tahu tahap kekayaan dia ni. Imagine setiap penunggang motosikal bayaq roadtax rm2 setiap tahun masok account hampa. Kaya kan ?

Video depa dua atas ni lagi bermakna dari apa yang aku ada dalam kepala otak buat masa ni, enjoy video sudah .. tak yah dengki awat aku buat blog post pendek camni … :D

Life is not always about you.

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (42 of 74 articles)