Apa aku buat semalam ?

by Mr bublers on 01/23/2011

Ni kalau cerita semua kat orang … kantoi ah … macam macam aku buat, macam macam tak dan buat, macam macam dan aku buat, dan bermacam dan dan aku buat nak cover semua apa aku dahbuat semalam.

Antara banyak benda yang aku dok buat semalam, ni salah satunya, aku dapat idea kat web mana ntah depa dok boh gambaq mata.

Aku tadak plak gambaq closeup, nak amik gambaq time serabai ni .. jauh skali la ..

Ni web yang biasa kita dok telaah memalam .. tadak benda menarik dah .. aku godek la bagi sedap mata aku nak tengok …

Ni dariĀ  gambaq ori kat bawah ni, kena guna imaginasi skit la kalau nak compare ngan gambaq atas .. takpa .. apa peduli .. janji aku suka .. profile aku la kan ? biaq ah .. :D

Sendiri nya profile page, sendiri nya suka .. sendiri nya blog .. laaaaaaaaaagi la .. aku nya suka la .. janji aku suka .. miahahahha

Ni aku saja topup post ni, sebab aku gatal g mengacau wall orang, adeh .. kena maki pun nasib la ..

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (41 of 74 articles)