Celcom Free HSPDA Internet

by Mr bublers on 01/21/2011

Aku dah menyampah & meluat bila aku dok kena explain benda sama berulang kali.

Baguih betoi ada benda alah blog ni, aku update skali, pastu aku biaq, sapa tanya, aku bagi link ja .. macam kes aku buat post jadual ronda Penang tu.

Ni satu lagi soalan glemer, pasai apa internet kat henpon aku lain macam laju .. aduhhh phone aku Windows Mobile ja .. tak canggih pun ..

Tapi yang laju ni sebab aku tak pakai 3G biasa tu, aku pakai HSPDA, aku dapat free, sebab amik business plan.

Dulu aku ingatkan kena kampeni besaq besaq, rupanya sapa sapa pun bleh gasak….

Print 1 name card, tak kisah la kampeni kau ke .. kampeni kawan ke .. kampeni sepupu sepapat ke .. baru register ke .. janji ada name card ..

Pi Celcom, mintak P148 (kalau rasa duit/call banyak sangat amik la BIZ250) hahahha tapi P148 ni pun menarik dah …

Call = rm148

Internet = 5GB @ 3gs/HSPDA speed 3.6mbps

Yang ni .. kalau exceed limit 5GB tu … dia akan throttle speed bagi slow, tapi tadak la kena charge tetiba …

Layan beb layan …

Selebihnya .. p check sendiri web depa ni –> http://www.celcom.com.my/biz/products.php?page=voiceplan_p148

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Business (27 of 47 articles)