SembangEmas Web & Forum

by Mr bublers on 12/31/2010

Bermula dengan Riduan beli domain ngan bubhosting & aku dok belajar buat tulisan emas, aku end up tolong RiduanIsmail siapkan web baru www.sembangemas.com

Betul macam dia cakap, dia punya web, aku yang terlebih excited, mungkin sebab aku dok bershopping emas dengan dia bebaru ni.

Apa sebab aku beli ngan dia ? Kah kah kah, jawapan aku cam sial sket, tapi alasan aku beli sebab dia ni gaji riban riban, takde risau sangat kot dia nak ngencing ke ape ke, komisyen bukan banyak pun, bagi dia, ini cuma income stream selain dari pekerjaan tetap dia.

Good luck untuk Riduan (riduanismail.com)

Untuk tulisan emas size ori yang aku gedik buat, bleh usyar link ni : http://sembangemas.com/wp-content/uploads/2010/12/sizeori.png

p/s : Aku rasa macam nak rendahkan sket harga domain kat http://bubhosting.com , skang rm36, rasa cam nak taruk rm34… masok akal ke ? dah murah, lagi nak dimurahkan …

Regards,

/bublers

There are 2 comments in this article:

  1. 01/2/2011Keos_MC says:

    Yeah .. tahun baru harga pun kena baru ..

  2. 01/2/2011Bublers says:

    hahahhaha, aku ade buat upgrade function, aku akan update dalam next post pasal kegiatan cuti aku ni .. :D

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Business (30 of 47 articles)