Ada pi ada mai ..

by Bublers on 12/30/2010

Ingat tak aku pernah kata, family & member nya business mengambil satu priority yang sangat tinggi kalau nak didahulukan …

Bub ada business, http://bubhosting.com

Riduan ada business http://riduanismail.com

Riduan bukak http://bubhosting.com & Riduan order 1 web hosting & domain http://riduanismail.com

Sebab Riduan beli hosting, Bub ada duit lebih sket, so …

Bub bukak http://riduanismail.com & Bub order 2 keping gold

Sebab Bub beli gold kat Riduan, Riduan plak ada lagi duit lebih, Riduan nak kongsi pengetahuan & kongsi facilities yang dia ada, so Riduan register satu lagi domain untuk dibuat forum khas untuk perbincangan Gold Investment http://sembangemas.com

Riduan bukak blog http://riduanismail.com pi cerita yang Bub singgah pi beli Gold

Bub pun sama, bukak blog http://bub.my pi cerita yang Riduan datang singgah beli domain.

Menarik kan ? Duit yang sama, berpusing pusing, kita untung dalam segala segi …..

Kalau yang masih nak hidup dengki dengki, sampaikan dah takde untung, komisyen pun nak ungkit, susah la .. hidup sorang sorang .. “sentuh diri sendiri” hahahha …

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Business (31 of 47 articles)