Citibank Platinum Trick

by Mr bublers on 12/28/2010

Citibank ni memang satu macam nye follow up.

Derang ada case elevation, ada follow up yang gegile babas ..

Geram aku …

Dok call, email, itu ini .. sampai 2 orang follow up aku sorang … eiii !!

Aku dok rasa aku pandai …aku isi semua form, aku scan semua elok elok, lawa lawa ……

Lengkap dengan segala mak nenek yang bleh terpikir,

Then, aku lengkapkan dengan “tick” kat “PLATINUM VISA”

Dengan harapan, semoga application aku tak berjaya …

Tapi .. biasa la .. depa ni lagi pandai !!! awai lagi depa dah pikiaq .. aram jadah !!!!!

Ni screenshot, baca elok elok .. siap state, kalau tak layak, dia akan kasi gold/classic card, DENG !!!!!!

Madefaker betui …

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Business (32 of 47 articles)