Silat Ayaq Nyioq Abu Siti Lane

by Mr bublers on 12/11/2010

Aku balik Penang bebaru ni ..

Macam macam ah buat ..

Amik gambaq merata ..

Mengalahkan pelancong dah ….

Fazril dok kecoh macam menteri besaq nak p penang 16hb ni ..

Dia kata nak dok kat Tune Hotel ..

Ntah .. ada diskaun kot …. ni saja aku boh map ni supaya dia bleh bukak blog aku cari balek jalan nak p Ayaq Nyioq Abu Siti Lane ni ..

Selalu orang dok crita makan Ikan la .. makan Ketam la .. makan Udang la .. Laksa la .. memacam .. ni benda yang missing ..

Ayaq nyioq dia sama ja cam ayaq nyioq lain .. tapi .. pengalaman terpercik ayaq .. pengalaman rasa cam roller coaster masa aneh ni dok potong buah nyioq .. pergkh .. memang best ..

Sini .. tadak camca .. dia potong kulit buah nyioq tu dia bagi kat hangĀ  buat cedok isi …

Tips nyioq pandan : Tak yah dok kalut mintak yang muda .. sebab yang muda ni ayaq dia tak manis .. kalau cerita pasal isi .. yang muda ni isi dia terlampau nipis .. bebai satgi kot .. (jangan plak p mintak yang tua !)

[mappress mapid=”1″]

p/s : ni lawak ni .. awat tetiba Youtube dok nak bagitau bleh upload lebih 15 minit .. selama ni tak bleh ka ?


Regards,

/bublers

There is 1 comment in this article:

  1. 12/12/2010Panduan & Jadual – Jalan Jalan Penang (Part 1) | bub's says:

    […] Share Join the forum discussion on this postRead More :Silat Ayaq Nyioq Abu Siti LaneAku balik Penang bebaru ni .. Macam macam ah buat .. Amik gambaq merata .. Mengalahkan pelancong dah […]

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy, Family, Featured (398 of 489 articles)