Anniversary gift

by Mr bublers on 12/1/2010

Tak reti pun payah, reti pun payah …

Jangankan graf ..

Makcik di kelantan pun pakat jual habis …

Habib Jewels siap buat promotion ….

.

.

.

Aku dah mula mengarut .. ni semua kes hadiah anniversary kawen kami yang ke 3

Nak beli hadiah, yang mahai .. tadak duit extra melampau .. yang murah cam tak kena plak ngan anniversary

Nak hutang ? tak yah la .. sampai anniversary tahun depan pun lom tentu abis bayar kang .. asik kena bunga ..

Sblom balek keja ari Isnin, aku call si Riduan, tanya kot ada gold yang comey comey ..

Ada la kan .. 1 dinar … makan ratus la jugak .. dia cakap comey ..

Aku siap salah jalan .. ingatkan simpang ke MEX Highway .. ntah mana jalan nak simpang ke airport dah aku ni

Nyaris .. kalau idak .. aku dah beli malam tu ..

Balik rumah .. bawak bincang … bini aku sound .. “bukan ke u cakap gold nak drop ?”

Aku jawab simple .. “a ah”

Kesimpulannya… duit ni simpan je la .. sampai dia dah cecah drop point ..

Nampak gaya .. cam tahun depan la baru nak beli 1 dinar ni …

Kesian kan ? 1 dinar pun jenuh kan ..  tak pa kot .. nanti celebrate apa pun beli 1 dinar ..  lama lama banyak la kan …

Hadiah henpon .. nanti tahun depan .. nak kena tukaq lagi .. dah tadak rega dah .. gold ni nasib nasib .. dia makin naik kan ….

Pastu .. apa lagi .. melangut tengok kot ada profit profit income dari stream stream lain ..

Tengok Ragnarok (http://hikayuro.com), tadak donate untuk hari ni .. so aku masok pegi campak 500 MVP kat Byalan Island, kasi bebudak hentak …

Tengok hosting, pun same ..

Tengok bub.com.my .. si Saab dah settlekan ..

Apa lagi … bukak nuffnang .. bukak adsense ..  lebih kurang je ..

Layan tengok forex plak .. pehhh yang ni layan .. Fazril memang gila .. aku tak tau kepala otak apa dia ni ….

Multitrade ni memang bagus .. skali entry .. semua account auto follow .. layan sungguh …

Ntah .. gatal nak menunjuk account forex yang trade 1 pip 1 sen ni .. account orang miskin la katakan .. semua account baru .. 1 bulan ..

Ni dah cecah December .. dah tak berapa nak trade dah ni … cuti dulu sampai tahun depan …

Aku upload je la .. sape yang tak paham .. lantak korang la ye .. aku simpan buat kenangan ….

Account Amy

Account bub

Account Mak

Account Mami

Account TFaizal

Download full statement :—->>>  HERE

Lain dari ni .. semua cerita dalam kelambu .. tak bleh cerita nya hal ..

Pada semua warga HIKAYU RO, aku ucap terima kasih pada wish wish korang kat aku & bini aku.

Pada Fazril, aku tak tau sampai bila aku nak kena ulang terima kasih ni ..

Pada mak aku & bini aku .. terima kasih sebab sabaq dengan kerenah aku .. hari ni dua dua masak ikan yang sedap .. menyumbat sakan ari ni ..

Dan pada semua terima kasih dengan mendoakan kami bahagia, murah rezeki & segalanya dipermudahkan .. Amin ..

Adiossssss !

Regards

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (49 of 74 articles)