Kerja | Job | Family | Travel vs. Tidoq

by Mr bublers on 11/19/2010

Macam dah tadak keja lain kan .. amik gambaq desk sendiri …

Ntah, aku tak tidoq semalam, dok sembang ngan Fazril .. dok melukis lukis gambaq Gold nak drop, sembang sembang buy back strategy.

Macam la terer sangat aku ni, bila trade sendiri mesti tamak .. mesti jadi pasal ..

Aku rasa cam ada karma ngan si Fazril ni, kalau aku sembang Forex ngan dia sure jadi pasal, sebab kes tu .. aku tak sembang apa apa pasal currency yang dok trade, sanggup aku g sembang benda lain.

Ngarut pasal anak, ngarut pasal game… memacam ..

Ni .. aku sampai opis gila piglet nya awal, aku tak naik moto ari ni .. aku gasak kancil bini aku .. hahahah

Sedap siot engine, aritu aku gasak sehabis mahal yang ada minyak engine & minyak gearbox, puas ati … lama sangat dah terbiar kreta tu ..

Sungguh tak best setup meja, kerusi & keyboard aku kat opis .. rasa cam nak balik rumah, taip skit pun dah rasa lenguh ni .. deng .

Tadi Saab telipon, soh standby nak g shopping satgi, deng .. aku tak tido ni .. tu la .. niat nak cabut awal konon .. amik .. cabut dari satu keja .. sambung ke keja lain ..

Abis shopping nanti nak g Perak amik bini aku, ntah .. mertua aku masok spital, BP naik, kawan kawan& encik google  cakap kalau messurement camtu .. sebab HyperTension, ntah ape kes ntah, tanak plak aku nak tambah tension dia tu, biar la dia melayan kerenah cucu, kot bleh kurang sket, jangan si Ebby tambahkan sudah .. hahahah bleh tahan gak dia tu .. main langgar je

Deng, mase bile nak tido ni .. esok sure sambung pasang pasang & install install .. adeh ..  OS ape nak boh pun lom pk, yang ade aku simpan *.iso pun semua outdated,  belasah je, satgi aku download walaupun aku nampak sangat tak sempat nak complete download

Melayan tweedeck plak, aduh .. zaman skang twitter pun bleh buat duit kan .. churps churps !!!

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (55 of 74 articles)