Lady Gagap dan Ass hunter..

by Sil LuuQue on 11/14/2010

Benda favourite aku wat time2 lepak2 la aku ske dok kat beranda umah and temenung apa la hidup aku nk jadi…ahaha ada macam poyo tak aku tulis ni..tapi betul beb..kadang2 temenung ni bole wat kita pikir balik apa yg jadi kat life kita..ye la kalu otak kita ada button refresh sng je..tekan skali esok suma masalah tadak..tapi malangnye tak kan? aku terpikir lah dulu2 klau lagu yang kita dengar kan..suma mcm ada element peace dalam dalam dia..ye la peace tuh bkan lah tenang je..bawak peace dalam makna yg besar..i mean we see peace as a concept bukan lah peace just stick to music yg slow2..haa paham? aku pusing2 kat youtube tuh aku tejumpa singer leona lewis..time dia nyanyi kat X factor..serius cakap la beb…dia nyanyi ni…aku bukan la sng sgt nk nanges..tapi mata aku otomatik kuar air bila dgr dia nyanyi…ye la sbb dia nyanyi lagu2 legend kan..so aku rasa..mcm wah bestnya ada gak org nak nyanyi lagu2 mcm ni..ye la lagu2 yg betul tunjuk apa perempuan tuh bole buat..bukan mcm apa spears and l. gagap buat..derang tuh basicallay meh tgk boobs aku..boobs aku bole nyanyi, aku punya peha pun bole nyanyi gaK! bukan la aku ni saint ke apa ke..tapi dari pikiran aku..nilai harga sorang women singer tuh teletak kat boobs and peha ke? ( which is basically yes in nowadays terms) cuba korg tgk ni..leona nyanyi balik lagu I will always love you ni..

ok2…cemana? mantap tak suara dia…ye mmg la kita nk tgk singer yg cantik and interesting body figure suma..tapi aku rasa dgr suara dulu kot..kalu stakat dok alehandro alehandro tuh..tayah la kot..u wanna sell melodies or ur vocal strength?

Alah biar la gagap tu h nk wat apa..dia dah billionaire kot..ye..mmg dia billionaire tapi tau tak apa impact yg dia bawak dalam hidup dia sndric akapa dia ni jenis super duper free thinker..means that anything goes and tayah nk ada papa rules..ko mau balun jubur sila kan..lu mau main laga pedang silakan…ahahaha tak rasa pelik ke life mcm tuh..kira kalu kereta ko kena langgar pun alah relax la..free thinker..i rasa I mau korek lubang dekat umah u la..apsai? aku free thinker..

bila jadi mcm ni..so no hal lah nk bukak apa pun jenis club kat mana2..kan? dah nama kata freethinker..so tak heran la kalu skrg aku cakap kat kL mmg ada pun natang2 ni..sampai aaku terinag balik ada satu alkesah pasal sorg mamat ni..

Kareem (obviously bukan nama sebenar): Ish..bosan ah malam ni..takan tak cucuk bintang..
Fazril (bukan nama sebenar gak obviously): haaa..jom ikot aku..tapi ko kena janji ko jgn kentut..

Derang ni pun p lah clup utk cucuk bulan..huih mcm saturday night fever plak…kareem ngan fazril pun masuk club tuh…aku guna K utk kareem and F utk fazril la eh..sng sikit.. ok si F masuk dulu and dia mcm biasa and senang je omputih cakap mcm feel like home…ye la dah suma geng laga pedang..ahahaha…si K plak menyusul and dia rasa sgt tekejot and nyaris nk tebeliak mata dia bila tgk apa yg club tuh idangkan…crate of beer, and lubricant..sigh apa lubricant ni..nak kena minum ngan beer ka? si K plak togok la beer tuh mcm biasa dia wat and layan kepala..tapi dia pelik apsai suma waiter perempuan..yg nari kat pole tuh laki plak..sigh..apa ada hal air kencing setan ni sedap je dia layan..sejuk2 plak tuh sambil letak lubricant kat dalam poket dia..yang si F tuh mmg dah ilang dah la..belayar mana tak..si K plak..dok layan tak dok tetiba memulas plak perut dia..sigh..apa nk wat ni tak clubbing la time nk togok mau berak2..dia pun tahan..tahan and tahan lagi..si K ni makin heran..sampai tedetik dalam hati

” eh yg atas tuh bukan Fazril ke? asal dia bogel kat pole? sigh..lantak ko la naik syiekh plak..tapi asal byk laki dalam club ni??”

K pun terus jalan sambil layan pala…baik punya jalan bole tesadung plak dia langgar meja * bedebuk* dan dia telah wat silap besar kat club tuh..bila dia

psssstttTTtTtttTTTtttttt..PRoooTTT…..


AHAAAA>>>AI BANG FIRST TIME KE KAT SINI??? MAI LAAAA KITA MEN LAGA PEDANG….

aku malas nk cita apa jadi..tapi Kareem balik umah dengan rhythm jalan yang tak brapa betul dan traumatik minds…bukan saja dia ilang dara..tapi dia juga idup dalam ketakutan yg knowing the fact that his roomate fazril is an ass hunter with a whole bunch of club behind him..Kareem skrg kita bole cari dia join tabligh kot kalu tak silap aku..beliau bukan lah kareem yg kita kenal dulu..

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Personal LuQue (4 of 12 articles)