Kirang Gemilang

by Mr bublers on 11/13/2010

bublers: oih
BUZZ!!!
BUZZ!!!
bublers: http://bub.my/2010/11/13/strawberry-hersheys/
luxio_1969: uimak
bublers: hahaha
luxio_1969: tekejot aku
luxio_1969: dem u
bublers: ha
bublers: aku pun terkejut sebab aku tekan BUZZ kat hang
bublers: ok ? fair ?
bublers: puas ati ?
luxio_1969: wahahaha
bublers: aku terkejut jugak ni
bublers: masih terkejut bni
luxio_1969: wak lu
bublers: *ni
luxio_1969: bini ko pun tekejot?
bublers: opocot !! terkejut lagi ni
luxio_1969: wow
luxio_1969: sakan
luxio_1969: kuatnya aura aku
luxio_1969: gg
luxio_1969: wahahha
bublers: oh sudah sudah .. jangan taip .. aku semakin terkejut ni
luxio_1969:
luxio_1969: dawd
luxio_1969: aw
luxio_1969: dawd
luxio_1969: awdad
luxio_1969: ad
luxio_1969: a
luxio_1969: dad
bublers: taip /effect untuk hilangkan aura
luxio_1969: tekejot?
luxio_1969: wahahaha
luxio_1969: wak lu
bublers: hahahhaha
luxio_1969: awatnya?
bublers: aku bagi link tadi
bublers: opocot !!
luxio_1969: wah2 rajib abg ni update
bublers: tekejut lagi
luxio_1969: wah2 rajin abg ni update
luxio_1969: aku terkejot ni
luxio_1969: opocot rajin nya!
bublers: aku lagi terkejut .. tiap hari dok betulkan susunan post ko
bublers: opocot !!
luxio_1969: wahahhahahaha…
bublers: ko terkejut tak susunan berubah ?
bublers: opocot dak ?
luxio_1969: tekojot..sampai heart attack
bublers: opocot !! terkejutnya aku hang terkejut
luxio_1969: wow!
luxio_1969: masih ada gaya
luxio_1969: walau terkejot
bublers: hah .. gaya terkejut yang mengejutkan diri sendiri
bublers: opocot !!
bublers: kinetik sungguh terkejut ini
luxio_1969: Lawak saintifik plak..
luxio_1969: OPOCOT!
bublers: opocot !! cikgu english tau sains plak
bublers: kalau copy semua ni boh dalam blog bleh jadi bahan dak ?
bublers: hang copy semua ni boh dalam notepad send aku bleh ?
luxio_1969: aku minor sains..
bublers: aku terpangkah
luxio_1969: wahhaha
luxio_1969: kasik sembang sampai abes dulu
luxio_1969: bubler sgt jiwang
bublers: opocot !! blom abis
luxio_1969: aku inagt ko ni sgt muscualr dan tak layan dogma2 cinta..
luxio_1969: again aku tekejoT
luxio_1969: sikit lg je nk jadi beruk dah aku ni
luxio_1969: wahhaha
bublers: aik ? aku terkejut sebab hang bukan Yoyo
luxio_1969: wahahahaha
luxio_1969: hai GM terhebat
luxio_1969: wahahaha
luxio_1969: wei
bublers: ha
luxio_1969: ko ada jumpa ka ini budak?
bublers: dak
luxio_1969: nampak mcm fruust menonggeng je
luxio_1969: aisi..
bublers: aku ada nampak gambaq
bublers: gemok itam
luxio_1969: dia?
bublers: ha
luxio_1969: gemok itam?
bublers: ha
luxio_1969: dia?
bublers: butuh ang
bublers: aku nak mintak maaf kalau aku jumpak dia
luxio_1969: dia gemok itam ka apa ni?
bublers: tak mau taip
luxio_1969: jgn kasik aku tekejot!
bublers: bedosa
luxio_1969: alah..
luxio_1969: ciptaan tuhan gak
bublers: yaaaaaa
luxio_1969: suma cantik tapi bukan suma cantik kat mata kita..
luxio_1969: haaa
bublers: dia strawberry .. aku hershey’s .. sirap perisa coklat
luxio_1969: aisi..
luxio_1969: dak la ni
bublers: dia umpama strawberry yang dah dituang hershey’s .. itam
luxio_1969: ang ada tgk ka dah gambaqq dia?
bublers: ada .. lepas aku tak call dia tu aku ada tengok gambaq dia
bublers: convent bukit nenas
luxio_1969: aisi
luxio_1969: mai aku nk tgk
bublers: aku tak simpan .. lama nya crita
luxio_1969: aisi
luxio_1969: ada mcm 50cent ?
bublers: saiz ka kaler ?
bublers:
luxio_1969: kaler
bublers: sudah
bublers: tak mau sembang
luxio_1969: wahahhahaha
bublers: -end-
luxio_1969: dem u
bublers: dem yu tu
luxio_1969: play seb plak dia ni
luxio_1969: wahahah
luxio_1969: wak lu
bublers: hhhahahaha
luxio_1969: ok la tuh..kirang dosa..
luxio_1969:
luxio_1969: kirang plak
luxio_1969: kurang
bublers: ha .. harap kirang la
luxio_1969: wahahahhaa
bublers is typing…
bublers: lebih kirang camtu la
luxio_1969: kirang gemilangBookmark

Lu pikir la sendiri …

/bublers

There are 2 comments in this article:

  1. 11/13/2010Sil LuuQue says:

    wahaha waklu sang opocot!

  2. 11/13/2010Mr bublers says:

    buto lu .. hahahah

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Rubbish (48 of 59 articles)