Tak perlu dslr pun aku rasa

by Sil LuuQue on 11/12/2010

Untuk aku..aku rasa la..dslr ni just hype je..aku rasa la..ye mmg org amek gamba cantik cantik guna dslr tak nafi..tapi aku rasa ada gak yg strugle lepas beli dslr ni..takpe rilek rilek je the skill will come to us..tapi kan fikir logic balik kita bukan nye nk bawak dslr tuh tiap ari kan? tak rasa pelik ke korg pegi pasa bawak dslr, pegi mini market bawak natang tuh and pegi public toilet pun bawak..sigh..tak ke jadi magsa hype culture tuh..tu la canon..nikon sapa suh bawak kaur crop factor camera..kan suma org dah mampu beli..ahahha ok je..tak la bukan aku nk condem org beli…aku pun ada 1..aku pun tak terer (obviously) cuma aku rasa camera hp ada lah benda paling dekat ngan kita..kan..mana mana pun org bawak handphone and surely hp tuh melekat dgn camera kan..at least la zaman skrg ada 2mp..ni aku nk share sikit gambar yg aku snap guna sony c510..ahehehe ok la kot..Kot..

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Artwork LuQue (2 of 3 articles)