Inspira Showroom, Launched, Released with pricelist

by Mr bublers on 11/12/2010

Macam biasa, paultan akan sentiasa mendapat perhatian bila ada release mana mana automotive baru, dah jadi benda makan dia dah .. buat review, dapat duit, buat review lagi, dapat duit lagi .. lepas tu orang macam aku pegi rembat & buat review lagi.

Wujud pulak yang kaki kaki lagi terer ni, buat ulasan yang dah tak perlu, semua paul dah tulis, lagi nak sembang .. tak payah ..

Aku dok gedik nak p tengok Inspira ni kat showroom, tak dapat dapat, kerja CyberJaya, balik pun dah pukul brapa .. kalau bawak anak p showroom pun bukan dia paham apa, seronok berlari ja la buat masa ni ..

Aku teringin sangat nak tengok interior dia live .. nah .. amik .. siap ada perbandingan dengan model asal Mitsu …

Yang player nampak canggih tu Mitsu la .. yang player ada punat punat tu Inspira la .. la ............

Macam biasa .. posting ni memang sah sah jadi posting untuk tolong si semua orang jimat bandwidth .. kah kah kah .. aku pun gedik nak boh gallery gambar real Inspira, dalam celah tu ada pricelist dia, aku malas nak insert satu satu .. layannnnnnnnnnnnnnnn

Zasss !

Regards,

/bublers

There are 3 comments in this article:

  1. 11/14/2010Proton Inspira Interior | bub's says:

    […] Inspira Showroom, Launched, Released with pricelist […]

  2. 11/18/2010brew says:

    bub, try pakai jquery kat image hang.

  3. 11/18/2010Bublers says:

    woh .. ada contoh dak brew ..

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Friends (8 of 11 articles)