[WTS] USB Hybrid TV Stick Pro – UB2424-D

by Mr bublers on 11/8/2010

Tadi ada budak msg aku, nak donate untuk HIKAYU, hahahah selama ni aku tak pernah pun gatal nak melayan, sebab aritu dok update nama nama orang, skali aku boh nama aku.

Then aku perhati sekeliling, yarabbi, bilik “cari makan” aku ni semak betul, tak sapa appreciate, dok bagi kami satu family extra duit tiap bulan.

Aku ternampak TV Stick ni kat tepi meja, then nak amik gambaq .. aduhhh semak .. skali .. aku kena cuci satu bilik semata mata nak amik gambaq dia ja .. hahahah.

Konsider dengan tergeliat belakang aku ni, ngan umur benda alah ni (March 2010) warranty 3 tahun, korang kasi la 1 price yang menarik untuk aku letgo benda alah ni. Kalau rm50, si Fazril dah book siap siap dia nak.

Amik gamba guna flash

Amik gamba tak guna flash

Apa sebab aku beli yang canggih canggih ni ? hahahah asal dulu konon aku nak buat output Astro -> PC -> Broadcast -> Wifi -> tengok astro kat mana mana notebook dalam rumah. Disebabkan almari aku tak muat masok PC, aku boh notebook, skali notebook nak jalan semua benda process/services ni cam haram plak .. tu yang aku simpan ja lepas tu .. beli .. pomen & simpan ..

Apa apa hal korang comment (sini) / email (bublers[@]bub.com.my/ call (0132100659)

Tengkiu :D

Regards,

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Business (42 of 47 articles)