Ucapan 1k trimas kat enche bub

by Sil LuuQue on 11/8/2010

Aha..ok aku rasa semangat aku nk blog dah mai balik lepaih 1 tahun aku amke brea..banyak benda aku nk share ngan korg suma..buat yg dah baca blog aku dulu aku hargai sgt..tapi aku rasa aku nk start fresh..actually tak la freash sgt..aku akan bawak sikit post2 lama aku yg dulu and share kat sini …mana2 yg beguna la..tapi aku rasa tak beguna sgt…guan ke tak guna korg sudi korg baca eh..

special thx to inchek bublers..actually aku tak penah jumpa mamat ni..tapi aku banyak utang budi ngand ia sbb dia ajar aku macam2 yg aku nk tau cuma aku je slalu nye amcm pejam mata pekak kan tlinga..ahaha hidayah tak mai lg kot..at least hidayah aku nk bebel mai balik

dari bublers aku kena 2 org tua yg ber ati besar tapi otak sama mcm aku..wahaha aku panggil tuah and putih@ imad…best derang ni..they bring my view to a whole lot new dimention..

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in bubmy, Personal LuQue (436 of 488 articles)