aku rasa korg dah tgk benda2 ni tapi saja nk share lg..

by Sil LuuQue on 11/8/2010

hehehe aku kena g planeterium ari tuh..bajet nk research aram apa tah…aku layan amke pic jer..dah pun mmg aku p sana kena amek pic..heheheh balik tuh safri bawak g makan paw kg baru plak…

sketsa sebelum pegi

luq: wei safri ko tebal gila pakai baju..ko tgk aku neh nek moto lek jer lengan pendek jemur tgh panas
safri: ko gila ker
luq: nape plak..lek jer aku dari dulu mcm ni
safri: ko nk tgk badan aku kering ker sejat dek matahari
luq: palisng sejat la ko safri..aram! ahahahahahah

tapi mmg aku nk rekemen kedai paw ni SGT SGT style!!!

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.