Lepak ngan anak bini

by Bublers on 11/7/2010

Aku dok cool down, lepak lepak niat nak kasi nyaman sket nak menaip, skali anak aku jatuh, cam selalu, tak pernah nak amik port.. dia je yang tak tido, aku malas nak tulis .. kang macam macam plak .. kesian anak aku…

Nak upload gamba, aku pegi Cameron Highland ngan anak bini aku tadi, semalam tido kol 5 sengah, kol 9 bangun, kol 11 gerak, aku mandi 2 jam kan .. drive g Cameron, siap ade plak jem sebab ade pasar malam ari ni, ngan pump clucth aku nyaris buat hal (bersepah kreta stuck tepi jalan bukak bonet). Pastu jalan dalam hujan g pasar malam tu, then drive balek Cameron -> Simpang Pulai dengan hujan lebat gila gila, singgah beli ActiveFast kasi bini aku, sambung drive balik, bleh bawak speed 30-40 je sepanjang dari Cameron – Spg Pulai, pendek kata .. dari 6pm tu aku drive sampai 12am/1am balik ke Damansara Damai. Yang letihnya orang lain, yang tido sakannya orang lain, yang tak betulnya .. aku la .. hahahahahahah sebab aku gedik nak bawak g Cameron balik hari kan ? patutnya dok sana kan ? tido sehari dua kan ? … kan ? ceh ..

Nah .. gambar .. tadi nak send kat Imad ikot YM tak bleh… semua gamba amik ngan henpon ja .. aku tadak “disler” :p

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (61 of 74 articles)