Henpon aku taraf pc clone ….

by Mr bublers on 11/6/2010

Ingat tak dulu .. kita dok beli part by part .. pasang sendiri … rembat sana sini . upgrade … pecah lab skolah . gagau ram dalam pc lab ..

Tu dulu .. zaman skang .. pergkh .. mesti la branded .. pc semua ni mana layan dah .. kena pakai laptop .. baru la hebat .. kan ?

Ada laptop .. bleh la dok kat mcD kan … makan bagi gemok kan ?

Hahahah … balik pada tajuk .. henpon aku memang taraf pc clone ja …..

Masa beli .. dok ada windows cikai …. pastu kawan hasut .. boh la linux .. *fuyoh !!* ..

Dah boh linux .. kawan hasut lagi .. boh la linux lain plak **fuyoh !! bleh boh linux lain plak !!**

Tu la cerita pc clone .. sama macam henpon windows cikai aku ni .. Android pun nak boh … Ubuntu pun nak boh ..

Ni video bebudak pakai Android :

Ni plak, video bebudak pakai Ubuntu Linux :

Yang dok bayaq untuk BB services & data services tiap bulan .. sure akan dok kembang dengan BBM kan …?

Goverment banyak negara kalut nak bayaq untuk tengok data BBM .. sedangkan orang lain dok pakai mobile messenger free lain .. tak pernah plak juai data :D

Tapi kalau gedik jugak la kan .. tanya Mr G “BBConnect_WM6_Professional_BB_41.0.0.84.cab”

Esok esok kluaq la BBM kat Android …….

BBM untuk business ? kah kah kah .. dah kata bikin business kan .. call la .. takkan tadak credit kot ? dah business wakpa pakai prepaid . pakai la postpaid .. corporate plan kan ada .. sah internet free dah kalau corporate plan ..

Kalau dah internet free kan …… pakai la messenger lain ……… hantaq la email ….. business kan .. kan ?

Chit pooorah:)

Apa apa pun .. aku pakai Windows ja la senang ..

Awat ? Windows crap ka ? awat henpon ang bleh install ka Windows ? henpon aku bleh install Android cam hang …

Regards

/bublers

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Rubbish (51 of 59 articles)