Ebby 2008 Collection

by Mr bublers on 11/4/2010

Aku bawak semua gambaq, dari hempon Nokia yang sat sat dengaq sat sat dak tu .. sampai ke Nokia 6600 hadiah bini aku bagi, saaaaaaaaaaaaampai la ke henpon la ni.

Seb baik zaman ni save gambe dia bleh sort ikot tarikh gambaq diambik, aku cuma rename ja nak susun dalam post ni senang

Ni aku dah letih gegila sebab dok rename benda ni ja ..

Aku ni bingai skit bila main ngan number ni .. hahahahah

Apa apa pun, ni la list Collection 2008 .. nanti aku upload 2009 asing ..

No comments yet.

Write a comment:

You have to log in to write a comment.

More in Family (63 of 74 articles)