Trading For A Living – Forex

by Mr bublers on 11/1/2010

Aku dok “jalan jalan” dalam internet, aku terjumpak satu PDF yang sangat memeningkan kepala, ya pening .. sebab asalnya PDF ni digunakan untuk sesi training.

Pening .. tapi menarik, hampir semua topic dia cover .. kalau korang minat nak tau apa kejadah yang kitaorang dok buat dalam internet, ape ke hey nye yang kitaorang mengadap depan notebook, apa sebab gediks nak pakai Windows Mobile walaupun dah bersepah OS lain yang menarik diluar sana .. dan jugak apa sebab kitaorang tak berapa nak risau sangat dah pasal wang ringgit & jaminan pekerjaan ..  download lah ..

Sebab aku baru install Forum :D aku tak nak letak link download tu dalam blog post . bawah ni ada link untuk ke Forum .. pegi sana .. download la ya .. hahahahahh

Ya aku kejam .. tapi lagi kejam kalau aku dok update tapi aku tak tau sapa audience aku .. nanti aku salah g cakap lucah ka .. maki hamun ka .. cakap kasar ka .. susah ….

Tengkiu !

Regards,

/bublers

Comments are closed.

More in Forex (3 of 13 articles)